Ован

Ован је толико агресиван да има урођену тенденцију да се наметне на позиције моћи. Овнови се богате као доктори (где се играју Бога), као агенти и као посредници на берзи.

Бик

Бикови су често власници спортских објеката и теретана, а успешни су и на подручју спортске медицине и физиотерапије. Често су власници франшиза за фитнес. Почну с једном теретаном и не стају док не постану власници ланца. Бикови обожавају новац.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Врхунски кувари и махери за геџете, Близанци најбрже зарађују у свету хране и технологији. Они се обогате на спуштању цена. Одлични су у ценкању, купе ствари јефтино и препродају их за високу цену. Звучи једноставно зар не!

Рак

Ракови се могу обогатити писањем романа и радом у услужним делатностима, као што је  туризам. Они имају суптилну визију како могу да искористе неке врло личне ситуације и осећаје и уновчити их у идеје, а касније и послове вредне милионе.

Лав

Због свог природног шарма Лавови често постану суперзвезде. Лавови су редовно на листама најбоље плаћених, а поготово у забавној индустрији.

Девица

Девице су предани радници и ако не завршавају увек на највишим и водећим позицијама због своје етичности и преданости раду, угледни су и поштовани као запослени. Обично не мењају послове често, а њихова лојалност им се исплати.

Вага

Ако постоји неко ко може зарадити новац не радећи ништа, то је Вага. Лење и несклоне да се икада потруде око посла, чини се да увек успевају да добију неко наследство или опкладу. Ваге не раде, оне наслеђују и троше.

Шкорпија

Шкорпија зарађује велике своте у подручјима где могу да испуне своје страствене потребе. То могу бити подручја од услужних до медицинских.

Стрелац

Једнога дана, о да једнога дана Стрелац ће зарадити новац. Једнога дана. Док тај дан не дође Стрелац ће сањати на шта ће потрошити паре. Укратко, Стрелчеви се никада не обогате.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Улагања и берза. Такође, за Јарчеве се може рећи и да су рођени банкари. Често раде и уредничке послове, али увек постану лидери и при томе имају пуно стила и грациозности.

Водолија

Водолије се боје да се запосле, иако су свесни да им је новац потребан за преживљавање, зато би се радије венчали и препустили партнеру бригу око издржавања. Водолије не воле да раде, драже им је да неко други ради уместо њих.

Рибе

Рибе воле људе и животиње и често су на високим положајима у организацијама које им помажу. Ако нису посве алтруистични у свом приступу, могу зарадити велики новац помажући другима, пише YоурТанго.

БОНУС ВИДЕО: