Почели су летњи дани, а како је у току пун Месец доноси нове промене. Астрпологија саветује стрпљење и да верујете мало више у себе. Свакако, будите обазриви у неким ситуацијама и не дозволите да вас преваре. 

ОВАН


Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да решавате питања од заједничког интереса и да делујете довољно ефикасно. Потребно је да подвучете јасну црту, јер немате довољно енергије да се ангажујете на паралелним странама. Имате утисак да вољена особа не разуме ваше намере. Свако од вас је „прича за себе“, али са тајанственим уводом и необичним понашањем.
 

БИК


Не верујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убедљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Будите промишљенији пред сарадницима. Нема разлога да се понашате сувише строго према особи која има добре намере. Партнер не може да вам дочара, све оно што бисте желели да чујете или видите. На жалост, остајете ускраћени за различите потребе које прижељкујете.

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ


Уколико вам је тешко да остварите своје пословне намере немојте очекивати немогуће решење, већ затражите нечије додатно разумевање. Нема разлога да прикривате истину о стварима које постају очигледне. Потребна вам је партнерова подршка у различитим ситуацијама. Нечија питања у вама све чешће подстичу емотивну нелагодност или лош предосецај. Избегавајте неумереност.

РАК


Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процену. Потребно је да коригујете своје првобитне ставове у договору са блиским сарадницима. Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам поверава своје мисли или неке планове. Будите довољно стрпљиви и тактични, пре или касније схватићете на који начин можете да решите проблем који имате.


ЛАВ


Важно је да испоштујете заједничке договоре и да останете доследни у својим изјавама. Нема потребе да чините нове прекршаје, који могу да вас компромитују у друштву сарадника или пријатеља. Партнер инсистира на неким заједничким променама, морате имати довољно разумевања. Непотребно се оптерећујете емотивним сумњама, јасно вам је да не можете променити нечију одлуку.

ДЕВИЦА


Уколико превише верујете у нечију причу, очекује вас нова замка или пословно-финансијски промашај. Сачувајте додатну меру опреза у непознатим ситуацијама, будите умеренији у својим очекивањима према сарадницима. Стало вам је да решите неспоразум који имате у односу са вољеном особом, али прибојавате се од нових компликација. Не будите сувише строги према свом партнеру.


ВАГА
Налазите се пред новим пословно-финансијским изазовом и неко вас охрабрује да прихватите одређени ризик. Добро процените своје могућности у односу на реалне услове, понекад велике жеље не могу да се остваре на лак начин. Прижељкујете више интересантних догађаја у свом љубавном животу и врло смишљено креирате одређене ситуације у нечијем друштву. Имате добре намере.
 

ШКОРПИЈА


Заинтересовани сте за нечију пословну понуду или за комбинацију која обећава двоструки добитак, стога делујете ужурбано пред сарадницима. Пре него што донесете коначну одлуку, саслушајте нечију причу и прихватите користан савет. Придајете превелико значење неким новим емотивним догађајима, али ствари могу да се посматрају и на другачији начин. Разговарајте искрено са вољеном особом.

Фото: Профимедиа

 

 


СТРЕЛАЦ


Нема разлога да доносите важне одлуке у афекту или на основу првог импулса. Неко од сарадника пажљиво анализира ваше понашање и доноси оцену о вашим поступцима или резултатима. Прихватите двосмерни сараднички однос, али не по сваку цену. Потрудите се да улепшате нечије расположење или да обрадујете свог партнера на необичан начин. Будите довољно маштовити у идејама и одлучни својим у намерама.

ЈАРАЦ


Ваши сарадници имају добру пословну стратегију, стога прихватите нове идеје или савременија решења која воде ка бољим практичним резултатима. Потребно је да осетите сигурност, пре него што прихватите нечију понуду. Занемарили сте нечија осећања, глас савести вас подсећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом за неке нехотичне пропусте које сте учинили.

ВОДОЛИЈА


Уколико немате довољно интересовања да се додатно ангажујете у неким пословним ситуацијама, будите искрени и немојте давати лагодна обећања. Важно је да коректно испуните свој део обавеза. Без обзира на популарност коју уживате код супротног пола, избегавајте авантуру или кокетирање са једном изазовном особом. Покајаћете се, ако прецените своје могућности или нека ограничења.
 

РИБЕ


Понекад све делује релативно или необично. Стога, немојте доносити закључак на основу првог утиска или без претходне консултације са блиским сарадницима. Пословне прилике изгледају другачије када се посматрају са различитих аспеката. Важно је да правилно и искрено одговорите на нечија питања. Очекује вас сјајно расположење у друштву вољене особе. Уживајте у свему ономе што имате.

(Лепа и здрава)
 

БОНУС ВИДЕО: