Rođeni brat sada već Ivane i Ane Nikolić je prvi primetio promene kod braće. U njihovoj sobi je pronalazio razne ženske stvari. On je pookušavao da ih odgovori od operacije i želje da promene pol, ali nije uspeo: 

- Mnogo sam se protivio, meni je to bilo užasno i nenormalno. Pokušao sam da pričam sa njima o tome i da ih odgovorim, ali one to nisu htele. Video sam da to nešto nije u redu. Kad su već napunile 16-17 godina, video sam da je to postalo ozbiljno. Otac i majka su im branili, nisu mi verovali da su čudni i kad sam im rekao šta sam video... Ulazio sam im u sobu kad nisu bili tu i imao sam svašta da vidim tamo: i ženske kose i nokte, haljine. Oblačile su se tajno, našao sam im i slike. Posle su se pravdale majci da je to sve od njihove sestre, a ne njihovo. Meni to nikad nisu htele da priznaju direktno - ispričao je brat Ivane i Ane za "Kurir".

Foto: Instagram printskrin/gibavasic

 

Podsetimo, nakon promene pola za "Blic" su se nedavno oglasili Mika i Giba.

- Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo - izjavila je sadašnja Ana Nikolić za "Blic".

Mika i Giba su bili učesnici rijaliti programa "Zadruga 2". NJiho tadašnji cilj je bio novac za operaciju  kojom bi promenili pol. Posle završetka rijalitija tražili su najboljeg doktora. 

BONUS VIDEO: