NJegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli pre nego što je napunio dve godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive s majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

Prema Zlatanovim rečima, majka je znala i da ih grdi i da ih tuče, ali ih je neizmerno volela svoju decu. Da bi prehranila svoju porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Iako život nije išao onako kako je želela, majka Zlatana Ibrahimovića dala je sve od sebe da njenoj deci ništa ne fali.

'Uvek je imala moju ljubav. Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Pagu da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maksija i Vincenta, same, bez mame i tate. Treba da se nauče samostalnosti. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može što šta naučiti', napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Zlatanova sestra Sanela, za koju je posebno vezan, ne voli da se javno eksponira pa se o njenom životu jako malo zna. Ono što jeste poznato jeste da živi u ulici Slotsgatan u Malmeu, u neposrednoj blizini Muzeja moderne umetnosti u tom gradu. Na njoj je i apartman u Novalji.

Podsetimo, Zlatanov život obeležila je i jedna velika tragedija, a to je gubitak brata Sapka. Oni je preminuo 2014. godine, nakon duge bolesti o kojoj se u javnosti nije puno znalo.

BONUS VIDEO:

DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

(Hello)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".