Na instagram stranici "8 ari sreće" koju zajedno uređuju i vode par iz Srbije, Ivana i Anej. Pre dva dana su na toj stranici osvanule fotografije koje pokazuju brojne povrede koje je Ivana pretrpela, ali i njihov automobil.

Oluja je zatekla Ivanu u vožnji u Kraljevu, ali pre nego što su pokazali povrede, oni su se obratili svojim pratiocima.

Jezive povrede po celom telu

Foto: Instagram pringram/8_ari_srece

 

- Pre svega nadam se da ste dobro, da oluje nisu nanele puno štete vama i vašima - stajalo je u uvodu serije storija.

Foto: Instagram pringram/8_ari_srece

 

Ivanu je u vožnji ka Kraljevu zatekla oluja. Ona je uspela da siđe sa kolovoza, ali već kroz par sekundi je staklo na vratima puklo i razbilo se po njoj, te je ona počela da krvari. Ivana je od straha istrčala iz auta, a grad je toliko bio strašan da je dobila povrede glave, ramena, ali i po celom telu.

Zaštitio ju je prolaznik koji je na sebi imao kacigu i ranac. Grad je bio sve jači, pa su se vratili u auto, gde su se sakrili do kraja oluje. Po celom telu ima modrice, kopče na glavi i leđa su cela izgrebana.

Foto: Instagram pringram/8_ari_srece

 

Doktor nije mogao da veruje

Ivana je došla kod doktora, a on nije mogao da poveruje da su povrede od grada, već je pomislio da ju je neko tukao. Bio je tog uverenja sve dok nije dobio slike nastale tokom oluje.

Foto: Instagram pringram/8_ari_srece

 

Oni su se opet oglasili u vidu nekoliko poruka u kojima su izrazili zahvalnost svima koji su bili uz njih.

Foto: Instagram pringram/8_ari_srece

 

"Mnogo vam hvala na porukama podrške. Povrede su mnogo veće nego što smo do sad mogli da pojmimo šta grad može da uradi. Ivana po celom telu ima modrice i posekotine. Tek sinoć smo pokušali svi zajedno da rekonstruišemo, pomoću mojuh poziva, koliko je sve trajalo. Ja sam sa Anejom imala razgovor u 16:54 do 16:56 gde sam mu rekla "krenula sam od kuće, sunce je jako, ali nebo mi je čudno". On mi je rekao, Ivo ako slučajno krene grad obavezno se skloni sa puta, neka je i zaustavna traka i samo čekaj da prođe. Nemoj da voziš po gradu. U 16:58 pozivam na 20 sekundi drugaricu na čiji sam rođendan krenula, htela sam da joj kažem da ako me uhvati nevreme moraću negde da stanem i da ako kasnim se ne uplaši. U tih 20 sekundi kreće grad i ja shvatam da kreće haos.", napisala je Ivana u objavi na njihovom Instagram nalogu "8. ari sreće" , a koja je izazvala velku pažnju javnosti usled slika koje su je pratile

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".