Zbog ljubavne priče slavnog pevača i njegove žene, koju je Merlin jednom prilikom ispričao, na društvenoj mreži TikTok pojavila se njihova fan stranica, koja je zadobila puno pažnje.

Foto: ATA images

 

 

I dok su jedni podržali ženu kojoj je pevač posvetio veliki broj svojih hitova i koja je po njegovoj priči i zaslužna za njegovu karijeru, drugi su pisali kako je pevač trebalo da oženi manekenku ili misicu, a ne Amelu.

- Očekivao sam da Dino sa takvom karijerom ima pored sebe neku poznatu damu. Na primer misicu ili manekenku, Amela se ne uklapa u njegov svet - smatrao je jedan korisnik društvenih mreža.

- Dinova žena se ne eksponira. Možda i bolje, šta će nam još ona - pisao je drugi korisnik mreža.

Nakon što je pokrenuta peticija u kojoj se traži da se zabrani održavanje koncerata bosanskom izvođaču u Beogradu, na mrežama su određeni korisnici uputili niz ružnih komentara i na Amelin račun.

Pevač Dino Merlin par puta je javno pričao o svojoj ženi.

 

 

– Ako je iko imao sreće u životu pri odabiru partnera i životnog saputnika, onda sam to imao ja. Kao deca smo se zaljubili, krenuli hodati’, imao sam 17, a moja Amela ni 17 godina – govori Merlin o svojoj supruzi jednom prilikom.

– Rekla mi je: “Počni. Tvoje pesme su najljepše”. Možete li zamisliti kakav je to bio vetar u leđa, kada vam osoba koju volite kaže da su vaše pesme najljepše – kazao je Merlin.

Da podsetimo, pevač Dino Merlin u novembru je zakazao četiri nastupa zaredom u Beogradu. Vlada veliko interesovanje za koncerte, te su se ubrzo rasprodale karte za iste. Međutim, zbog pevačevih izjava koje navodno šire govor mržnje,a koje nikada nisu potvrđene, rezultiralo je da se zabrani održavanje koncerata bosanskom izvođaču.

FOTO:ATA images

 

 

Dino Merlin je u više navrata opovrgao mnoge od navoda i izjava koje su mu pripisivali.

- Nikad nisam rekao da mrzim ikoga. Taj glagol ne postoji kod mene. To je notorna neistina. Toliko toga što je o meni napisano svih ovih godina je potpuno izmišljeno - izjavio je Merlin 2011. godine uoči prvog koncerta, prenosi Kurir.

(Blic)

BONUS VIDEO: