Kada nije kod roditelja u svom rodnom mestu gde obaljva sve seoske poslove, rado uživa u lovu i ribolovu.

Pevač koji je nedavno postao deda, kada je njegova ćerka Helena donela na svet ćerku, letnje dane koristi kako bi svaki slobodan trenutak proveo u svojoj oazi mira na luksuznom brodu koji poseduje.

Ovaj brod nosi naziv "Helena" po njegovoj jedinici koji je uredio po svom ukusu i potrebama, a sada je pokazao kako izgleda unutrašnjost plovila.

Foto: Instagram printksrin/topalko.top

 

Sa zadnje strane nalazi sto i klupe na otvorenom odakle se ulazi u potpuno opremljeni deo u kome se Topalko potrudio da ništa ne fali.

U kabini broda se nalazi kuhinja, kupatilo zatim dva kreveta za odmor, i jedan veliki bračni krevet za spavanje kao i sto za ručavanje koji je izrađen od najfinijeg drveta, a kako je istakao prodaje ga za 100.000 evra.

Foto: Instagram printksrin/topalko.top

 

- Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite - istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći.

Foto: Instagram printksrin/topalko.top

 

- Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam - doneo je odluku i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.

BONUS VIDEO: