Glumac Kristofer Voken posljednjim je fotografijama rastužio javnost. Godine su doniele svoje, a on je potpuno oslabio te je na prvI pogled gotovo neprepoznatljiv.

Kristofer Voken pojavio se u javnosti nakon dugo vremena dok je prisustvovao proslavi 80. rođendana Roberta De Nira u NJju Jorku.

Foto: Profimedia

 

 

Kultni glumac, koji je glumio uz DeNira u filmu ''Lovac na jelene'' iz 1978. stigao je u restoran "Locanda Verde" zajedno sa suprugom Georgianne s kojom se venčao 1969.

Zvezda ''Sleepy Hollow-a'' nosila je crnu majicu, tamnoplavi sako i široke pantalone. Glumac je na novijim fotografijama vidno oslabio i godine su uzele maha, ali od svog posla prema kojem gaji veliku ljubav i dalje ne odustaje.

Foto: Profimedia

 

 

80-godišnjeg Vokena ćemo sledeći put videti na ekranu u novom nastavku filma ''Dune: Part Two'', a trenutno glumi Burta Gudmana u TV seriji, ''Severance''.

O penziji još ne razmišlja, a krenuo je da radi kao vrlo mlad. Zanimljivo je da je kao tinejdžer radio kao krotitelj lavova u cirkusu, a kad je imao 15 godina, svidela mu se frizura legendarnog pevača Elvisa Prislija, pa ju je kopirao i otad je nije menjao.

 

Foto: Profimedia

 

 

Inače, svoju suprugu Georgianne upoznao je davnih šezdesetih. Zajedno su radili kao plesači u pozorišnoj predstavi ''West Side Storyj-a'', a otada su nerazdvojni.

- S vremena na vreme gledam kroz prozor i mislim: Osjećam se prilično dobro. Računi su mi plaćeni, žena mi je zdrava, vreme je lepo. To je zapravo sve do čega mi je stalo - rekao je Kristofer za NJjuJork Tajms u februaru 2022.

Foto: Profimedia

 

 

Par nikad nije imao dece, a glumac je jednom i o tome dao svoje mišljenje.

- Volim raditi koliko god mogu jer nemam decu, nemam hobije, ne radim ništa drugo. I drago mi je što nemam decu. Imam dva brata i oni imaju puno dece, dolaze u moju kuću i uvek mi je drago kad odu. Imam ženu, oženjen sam već trideset pet godina, a imam i neke mačke, ali mogu otvoriti vrata da i one izađu, tako da je prilično lepo.

BONUS VIDEO: