Ona je godinama unazad isticala da joj je mnogo žao što nema više vremena da se posveti vežbanju i tako skine nagomilani višak kilograma.

Dodatni problem zadavali su joj bolovi u ruci, koju je vremenom jedva pomerala.

Međutim, kako pišu mediji u regionu, Kolinda se posle povlačenja iz politike odmah uputili na operaciju kičme, a prema tvrdnjama portala Većernji podvrgla se i liposukcijskoj dijeti. 

U pitanju je režim ishrane zasnovan na unosu prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata. Tokom dijete se preporučuje izbegavanje rafinisanih i polugotovih proizvoda, piju se proteinski šejkovi, uzimaju se aminokiseline, a konzumitaju se meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način.

Večernji.hr preneo je prošle godine i osnovna pravila ovakve ishrane, odnosno primer jednog dnevnog jelovnika:

Doručak i ručak zamenjuju proteinski šejkovi raznih ukusa, uz dodatke ishrani (aminokiseline i biljna vlakna)
Glavni obrok je večera, koja se zasniva na kuvanom povrću (na primer, brokoli, karfiol, patlidžan), mesu (na primer, jagnjetina, piletina) i ribi (na primer, losos, tunjevina).

Uz večeru je dopušteno jesti i razne salate (na primer, kupus, zelena salata paradajz).
Voće i ugljeni hidrati su strogo zabranjeni.

Dakle, ova dijeta nema nikakve veze sa liposukcijom, već podrazumeva zdravu ishranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je i Suzana Mančić, Neda Ukraden, kao i svetske zvezde DŽenifer Aniston i Monika Beluči. 

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".