Milan Vasić neretko ističe koliko voli Novaka Đokovića i koliko prati njegovu karijeru, te nije ni čudo što mu je ova uspomena toliko draga.

Nole je definitivno uzor i primer mnogima. Svojim sportskim uspesima usrećuje naciju, te ljudima nije teško da ga prate i u po noći dok ujutru rano moraju da krenu na posao.

Noletovom nizu uspeha raduju se i mnoge poznate ličnosti, a na tribininama često vidimo pola Holivuda koji se dive nesalomivom Srbinu.

I nije neka tajna da našeg tenisera i pored svega mnogi osporavaju i pokušavaju da pronađu mane, ali sve nas s ove strane bare i nije neka briga za to.

Foto: RTS printskrin

 

Te još jedan u nizu poruka koje mu ovih dana stižu pojavila se i jedna od našeg poznatog glumca Milana Vasića. On je podelio sliku s Đokovićem, što i nije prvi put da pokazuje svoj naklon najboljem teniseru sveta, ali ovog puta prisetio se dana kada je ima tu čast i da ga upozna.

FOTO: Printskrin / Instagram / đokernole

 

- Na današnji dan pre 12 godina ukazala mi se prilika da upoznam Novaka Đokovića, zahvaljujući njegovom ocu Srđanu Đokoviću! Bio sam jako uzbuđen i imao sam samo jednu želju.. Da Novaku stegnem ruku i zahvalim mu se za sve što radi za naš narod. Lepa uspomena - napisao je glumac.

Nole nije ostao dužan, te je uz podeljenu sliku koju je postavio glumac dodao pesmu koju je upravo Milan snimio. U pitanju je pesma posvećena Kosovu - Momče s Kosova. Verujemo da i Nole poštuje lik i delo glumca.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".