- Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada živeli pre mnogo godina ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Lazic (@laziccbranka)

 

- On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti baš slabo. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku u i izjavio saučešće - priča izvor blizak porodice i dodaje:

 

 

- Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona...

Foto: ATA images

 

 

- Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život- zaključuje izvor za Star.

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

(Blic)

BONUS VIDEO: