Ona je progovorila o svojoj popularnosti, za koju ni sama nije mislila da će biti tolika.

Foto: ATA images

 

 

- Pa nisam ja toga, ako ćeš iskreno, i dalje svesna zato što ja ne izlazim iz kuće. Ja samo po nastupima doživljavam te momente i bude mi neverovatno to, neko dođe pa kaže "jao, pipnuo sam je", a ja sam u fazonu "šta vam je ljudi, pa to sam samo ja". (smeh) Tako da, nisam se navikla još na to i ne mislim da sam i dalje neka bog zna kakva zvezda, ali volim što imam ljude koji, eto, vole moj rad - istakla je za medije.

- Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste - sa ove distance nevažno je potpuno - kaže Barbara, a onda je i čestitala Darku na venčanju:

- Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam videla, ali nema šta, lepo je to kad se ljudi venčavaju, udaju, žene, to je super sve.

Foto: Printskrin Instagram/darkolazicofficial

 

 

Barbara dodaje da nema vremena za ljubav trenutno.

- Ja nisam u tom fazonu. "I am not looking for a man"! (smeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad. Prosto nekako već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne - nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to prosto jer nisam, nemam neki određeni razlog.

BONUS VIDEO: