- Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja živim izgleda kao malo dvorište i svi svoje ljubimce puštaju, niko ih ne vezuje - rekla je Sandra, pa nastavila dalje:

Foto: ATA images

 

 

- Kako sam izlazila iz radnje taj čovek je počeo na mene da se dere i da histerište, govorio je da vežem svoje kuče - kaže pevačica, a njen pas inače ima tri kilograma, dok je komšijin staford bio bez korpe.

- Sledeći put neće prići Afri, već će prići dete, jer nam je puno dvorište dece, a pas će ga ugristi i šta će onda reći roditeljima tog deteta, da neće pitati zašto nisu vezali svoje dete - priča pevačica.

 

 

- Kuče koje je opasno mora da ima korpu, ne znam koji deo tu nije jasan, a on je meni odgovorio da će ga sledeći put pustiti sa povoca da nas izujeda, ja sam ga oterala u tri lepe i rekla sam mu da je budaletina nenormalna i debil, to su svi čuli koji su bili tu - izjavila je pevačica, koja je bila uznemirena i nimalo joj nije svejedno.

- Pritom on nije imao sada problem samo sa mnom, on često ima problem, ja ovim putem apelujem i molim da vlasnici opasnih pasa stavljaju svojim ljubimcima korpu na njuške - rekla je Afrika.

(Kurir)

BONUS VIDEO: