Milena Kačavenda juče je imala žestok obračun sa svojim cimerom Urošem Stanićem, sa kojim, trenutno i boravi u kući dobranih, gde se dešavaju novi problemi i sukobi. Milena i Uroš su juče zaratili tokom porodičnog sastanka, a Stanić je takođe imao i okršaj sa Sanjinom Horvatom, za koji svi sumnjaju da je povezan sa njegovoim sukobom sa Milenom.

Foto: ATA images

 

Milena je jako kivna zbog svega što Uroš govori, pa je ugrabila priliku da ga napljuje kod ostalih stanara Bele kuće i o njemu iznese šokantne optužbe. 

- Znaš otkad on mene ne može da smisli? Otkad me je Sloba zamolio da ga sklonim od njega i kažem da nije gej, a on kaže da sam mu se umešala u ljubavni život. Mali je stvarno za ustanovu, nije što je gej, on dečko ima šifru ja ti garantujem. Sedi i ogovara me danas sa ovom mentolkom. Odakle ti obraz da me izvređaš i posle mi tražiš šargarepu? Obraz đon - govorila je Kačavenda ispred Bele kuće, dok su je ostali pažljivo slušali.

FOTO: ATA

 

Podsećamo, Milenu od samog početka rijalitija povezuju sa Sanjinom, koji je u rijaliti ušao zauzet, ali je danas nakon poziva sa majkom odlučio da ostavi devojku, jer mu se nije javila na telefon. Mnogi učesnici rijalitija smatraju da je to samo izgovor i da je tražio način da se desši obaveze prema njoj jer su mu se rodile emocije prema Mileni, kao i njoj prema njemu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".