Bilo kako bilo, jedna devojka iz Rusije će momenat svoje prosidbe pamtiti dok je živa. I to pre po strahu, nego po sreći koju je osetila u tom trenutku. 

Na Instagram stranici lookatthisrussian koja se na duhovit način bavi Rusima i njihovim mentalitetom pojavio se snimak čiji je epilog mnoge iznenadio. 

Na objavljenom snimku vidi se gomila naoružanih specijalaca koji su na praznom putu zaustavili i opkolili dvoje mladih ljudi. Nakon što su ih "pobacali" na haubu automobila usledio je pretres tokom kojeg je oružje sve vreme upereno u "sumnjiva lica".

U jednom trenutku jedan od policajaca donosi torbu iz gepeka i pita mladića da li je njegova. Nakon potvrdnog odgovora, policajac iz torbe vadi kesu i postavlja pitanje o tome šta se nalazi u njoj, ali momak odgovara da ne zna. 

Nakon nekoliko momenata policajac pušta mladića, a on prilazi i klekne ispred svoje devojke kako bi je zaprosio. Ona u tom trenutku prekriva lice i počinje da vrišti, dok joj se ruke tresu od straha. Narednih nekoliko trenutaka nije mogla da dođe sebi, ali je pristala da se uda za svog dečka. U tom trenutku jedan od "policajaca" donosi i buket cveća.

Nema sumnje da je ovo jedna od najkreativnijih, ali nesumnjivo i najstrašnijih prosidbi koju je neka devojka doživela. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".