Било како било, једна девојка из Русије ће моменат своје просидбе памтити док је жива. И то пре по страху, него по срећи коју је осетила у том тренутку. 

На Инстаграм страници lookatthisrussian која се на духовит начин бави Русима и њиховим менталитетом појавио се снимак чији је епилог многе изненадио. 

На објављеном снимку види се гомила наоружаних специјалаца који су на празном путу зауставили и опколили двоје младих људи. Након што су их "побацали" на хаубу аутомобила уследио је претрес током којег је оружје све време уперено у "сумњива лица".

У једном тренутку један од полицајаца доноси торбу из гепека и пита младића да ли је његова. Након потврдног одговора, полицајац из торбе вади кесу и поставља питање о томе шта се налази у њој, али момак одговара да не зна. 

Након неколико момената полицајац пушта младића, а он прилази и клекне испред своје девојке како би је запросио. Она у том тренутку прекрива лице и почиње да вришти, док јој се руке тресу од страха. Наредних неколико тренутака није могла да дође себи, али је пристала да се уда за свог дечка. У том тренутку један од "полицајаца" доноси и букет цвећа.

Нема сумње да је ово једна од најкреативнијих, али несумњиво и најстрашнијих просидби коју је нека девојка доживела. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".