Par je u braku od 2017. godine, ima trogodišnjeg sina, a ove godine su proširili porodicu za još jednog člana.

 

 

Prva uloga Ivane Horvat Kapičić (35) u seriji “Zora dubrovačka” donela joj je poznanstvo sa Stefanom Kapičićem (45), a kasnije i ljubav, pa brak i drugo dete. Glumci privatnost drže daleko od očiju javnosti, ali ipak znamo delić njihove ljubavne priče.

Stefan i Ivana su se upoznali 2014. godine u Dubrovniku, na snimanju pomenute serije, u kojoj su oboje imali velike i zapažene uloge. Da je njihov susret bio sudbinski, govori i činjenica da je Ivani to bila prva uloga, do tada se bavila manekenstvom.

Iako je glumca tukao glas velikog šarmera i večitog neženje, hrvatska glumica je uspela da ga osvoji. Vezu su nekoliko meseci krili od svih, a onda su na društvenim mrežama počeli da objavljuju zajedničke fotografije.

Foto: ATA images

 

 

Iako je Ivana deset godina mlađa, ta razlika im nije stala na put. Stefan je odlučio da je zaprosi nakon godinu i po dana veze, a veridbu su proslavili na premijeri filma “Star Wars” u Beogradu.

Kako je Stefan tražio sreću na američkom tržištu, Ivana ga je pratila na tom putu, a upravo je prekookeanska država bila izbor za venčanje te 2017. godine. Par se odlučio za intimnu ceremoniju sa najbližim prijateljima, što je Stefan kasnije potvrdio.

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je Stefan tada za “Gloriju”.

 

 

Tri godine nakon stupanja u bračnu zajednicu, Ivana se porodila, i na svet donela sina Ivana. Trudnoću su dugo krili, ali kada im je Ivan bio u naručju, odlučili su da podele lepe vesti sa svetom.

O detaljima njihovog odnosa ne znamo mnogo, Stefan je svega nekoliko puta na kašičicu pričao o saputnici.

- Ivana i ja smo se upoznali preko posla, što znači da se razumemo i podržavamo. Bilo je to uoči snimanja serije “Zora dubrovačka”. Lepo nam je, ali degutantno je da govorim o tome gde idemo i šta radimo. Srećan sam i neka samo potraje - otkrio je Stefan jednom prilikom za magazin “Stori”.

Ivana i on često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, te možemo videti kako provode vreme, putuju, uživaju u čarima holivudskog crvenog tepiha.

 

 

- Odlično se slažemo. Strelac sam u horoskopu, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir - rekao je Kapičić.

Ivana, koja je oduvek važila za veoma skromnu devojku, svog dragog prati na svim dešavanjima, premijerama i pruža mu podršku, a svoje ljubavno gnezdo odlučili su da zasnuju daleko od Balkana. Ipak, nisu zaboravili odakle su došli, žive i na relaciji Beograd - Zagreb, a često idu i na mesto gde su se i upoznali.

BONUS VIDEO: