Muzička zvezda Aleksandra Prijović je održala čak dva solistička koncerta zaredom u prepunoj beogradskoj Areni, a brojne kolege i prijatelji sa javne scene došli su da je podrže.

Foto: ATA images

 

 

Među gostima se našla i LJubica NJegomir, ćerka pokojne legende izvorne muzike Merime NJegomir, koja je pred svima napravila skandal epskih razmera, navodi "Republika".

LJubica je Prijin koncert pratila iz VIP zone, a kako otkriva izvor pomenutog portala koji se našao na licu mesta, LJubica je u jednom trenutku htela da napusti Arenu, međutim, kako to u tom momentu nije bilo dozvoljeno zbog protokola, napravila je scenu, te sve vreme besnela i urlikala na članove obezbeđenja, a jednog je čak i fizički napala.

 

 

- LJubica je napravila haos u Areni! LJudi iz protokola i organizacije su stavili ogradu na prolaz zbog bezbednosti Lepe Brene, koja je treba svakog časa da se pojavi, te je svakome bilo zabranjeno da prođe tim putem. Međutim, LJubici se to nimalo nije dopalo, te je u očigledno pripitom stanju urlala kao životinja na članove obezbeđenja. U naletu besa je htela da preskoči ogradu, a kada su je u tome sprečili, udarila je jednog momka koji je samo radio svoj posao. Skandal je nastao, vešala se po stepenicama i ogradi, nisu mogli da je smire - ističe izvor za Republiku.

BONUS VIDEO: