Nakon što je Jelena Karleuša na društvenim mrežama kritikovala koncert popularnog repera Nućija, a koji je podržala i Ceca Ražnatović, oglasila se i folkerka. Podsetimo, pop diva je u svom stilu prokomentarisala to što je njena koleginica najavila dolazak na nastup Nućija i Vojaža. Nakon toga je Ceca ponovo uzvratila udarac Jeleni Karleuši i to na prilično oštar način, ali kako to obično biva, plavokosa pevačica nije ostala ni ovog puta dužna. 

Foto: Printskrin/Instagram/nucciovde

 

 

Jelena je u svom stilu zagrmela na socijalnoj mreži "X" gde je ponovo počela aktivno da kači statuse i provocira domaću javnost.

- Setimo se Vanje Knežević, pevanja ološu koji me je slikao krišom, ne bi me čudilo da sa svojom vračarom izvodi rituale. Možda me zato boli glava - bila je sarkastična Jelena.

Foto: X printscreen/karlinbich

 

 

Dok su jedni zdušno podržali sve što je JK napisala, bilo je i onih koji su prilično osudili Jelenine postupke i izjave na mrežama.

- Umesto da se baviš karijerom, ti sipaš otrov po mrežama. Jadno, jadnije Karleuša - glasila je jedna od rečenica u pomenutoj konverzaciji.

BONUS VIDEO: