Glumac i pevač iz Australije DŽoni Rufo, preminuo je od raka mozga u 35. godini. Borba protiv bolesti je bila teška i duga. NJegova porodica je saopštila tužne vesti. 

- Teška srca danas smo morali da se oprostimo od našeg voljenog DŽonija. Okružen svojom partnerkom i porodicom, otišao je mirno uz podršku neverovatnh medicinskih sestara i doktora.

Rufo je bio vrlo talentovan još od malih nogu, a kao dete važio je za vrlo šarmantnog dečaka i pomalo drskog. Imao je jaku volju i bio je odlučan. Bio je neko ko je mogao mnogo da pruži. 

- Svi te volimo, DŽoni, i pamtićemo te po radosti koju su uneo u naše živote - stoji u saopštenju porodice, prenosi news.com.au.

DŽoni Rufo rođen je u Pertu, proslavio se u šouu "The X Factor" 2021. Pre šest godina rekao je da mu je diganostikovan tumor na mozgu i da je operisan. Saopštio je zatim da ima rak mozga i da će bit podvrgnut agresivnijem lečenju.

Rufo je je 2019. izjavio da je pobedio rak, objavio je pesmu "Broken Glass", a bolest se vratila 2020. Prošle godine u avgustu je rekao da je bio u terminalnoj fazi. Svoju borbu opisao je u knjizi "No Finish Line", a poslednji put se na Instagramu oglasio u junu. Porodica i devojka bili su mu ogromna podrška.

 

(news.com.au)

BONUS VIDEO: