Fejsbuk stranica British Comedy objavila je Etkinsonovu fotografiju iz studenskih dana, a njeni pratioci iznenađeni su njegovom frizurom iz tog vremena.

"Možda mu se svi smete, ali on je taj koji se istinski smeje, sve do banke, rekla bih", "Zaboravite gospodina Bina, on ovde više liči na gospođu Bin!", "To je baš kao Mark Volman iz The Turtles", "Sjajna frizura", glasili su neki od komentara.

Etkinson je rođen je 1955. godine u Konsetu u Engleskoj, a posle završetka osnovne i srednje škole, studirao je na Oksfordu na smeru elektroinženjeringa.

Imao je fenomenalno pamćenje i obožavao fiziku pa zato nije bilo iznenađujuće što je za buduće zanimanje odabrao naučni smer.

Foto: Jutjub printskrin/Mr. Bean

 

Tijekom studentskih dana je bio član dramske grupe u kojoj je pisao i izvodio brojne skečeve te upoznao brojne glumce. NJegovo prvo veće postignuće bila je emisija "Atkinson People" koju je osmislio sa svojim prijateljem Kurtisom, a temeljila se na intervjuima koje je Rouan uzeo od izmišljenih gostiju.

Rouan je 1990. oženio Sinetru Sastri (66), koju je upoznao kasnih 80-ih, kada je ona radila kao BBC-jeva šminkerka. U braku su dobili dvoje dece, a razveli su se 2015. godine jer se Rouan zaljubio u 26 godina mlađu glumicu Luis Ford (42).

Sinetra je bila iznenađena što se "Ekinson zaljubio u mlađu devojku te je bila dosta zbunjena i uznemirena. NJihova brakorazvodna parnica 2015. godine na sudu trajala je tačno 65 sekundi.

Nakon razvoda, Sinetra je ostala da živi u njihovoj vili vrednoj više od 25 miliona evra, a Rouan se preselio u njihovu vikendicu vrednu 5 miliona evra. Ćerka Lili mu je jako zamerila što je napustio njenu majku zbog druge žene pa je njemu u inat uzela mamino prezime.

Etkinson je jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji.

BONUS VIDEO: