Dramska umetnica LJubinka Klarić se udala nakon svega dva meseca zabavljanja.

Svadbu su napravili intimno, za uzak krug najmilijih i sve su učinili da taj podatak ne dođe do medija.

Ubrzo se doznalo da se LJubinka sa Nebojšom odselila u Ameriku i dok su joj jedni želeli sreću i ostvarenje američkog sna, mnogi su žalili što jedan takav talanat i glumački kapacitet napušta domaću scenu.

U Americi je zatrudnela, kroz devet meseci rodila sina Kostu, ali se ubrzo iz samo njoj poznatih razloga ipak vratila u Srbiju.

Foto: N. Skenderija

 

Svojevremeno za magazin Story istakla je da se vratila zbog Kostinog srećnog detinjstva. Tada je tek toliko rekla, da je birala bolje i da se ni jednog jedinog trena nije pokajala.

Razvod LJubinke Klarić usledio je zbog nezadovoljstva statusom i situacijom u kojoj se nalazila.

- Sve vreme sam snimala i imala osećaj, neku prazninu. Imala sam osećaj da više nemam šta da dam. Dođem kući gledam u jednu tačku i nisam srećna - kazala je LJubinka u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović "Na terapiji".

Nakon ove ispovesti svima je više manje postalo jasno da nije daljina bila razlog razvoda dramske umetnice i internet stručnjaka, već niz stvari koje su se godinama gomilale a nisu bile rešive.

Kosta je često odlazio kod oca u Ameriku, a nedavno je odlučio tamo i da ostane i nastavi školovanje sa čim se LJubinka teška srca složila.

(Story)

BONUS VIDEO: