Tokom višedecenijskog rada na estradi, Dejan Milićević stekao je status eminentnog fotografa i reditelja koji je sarađivao sa gotovo svim javnim ličnostima, međutim, malo ko zna detalje iz njegovog privatnog života.

Iako se dugo šuškalo o njegovom zdravstvenom stanju nakon što je izgubio vrtoglavi broj kilograma, Milićević je sada rešio da stane na put brojnim spekulacijama i otkrije pravu istinu.

– Što se tiče mog zdravlja, neke stvari sam želeo sam sam da uradim, kao što je resekcija želuca. Hteo sam sebi da priuštim normalnu garderobu, a ne da šijem stvari na mestima gde se oblače ogromni ljudi. Bavim se modom, modni sam fotograf i trebalo bi pristojno da izgledam i dam pravi primer. Sa druge strane bili su jaki energetski udari na mene, ljudi se i danas u modernom svetu bave time. Pokušavali su da me eliminišu, da ne funksionišem– počeo je priču za Kurir, a potom nastavio:

Foto: ATA images

 

 

- To što su pisali po medijima da imam moždani udar je potpuno sumanuto, u pitanju je bio TGA sindrom koji se javlja kod muškaraca i žena usled prevelikog opterećenja mozga i tada sistem "zabaguje" kao i kompjuter. Prvo što krene da briše su skorašnji fajlovi, ja više nikada neću moći da se setim tih 12 sati stanja u kome sam bio. Svega pre toga sam se normalno setio, ali te sate nikada neću moći da vratim. Kada sam doživeo taj TGA sindrom, taj energetski udar, znao sam i ko je moja majka i gde živi. Zvao sam montažera u tom trenutku kada sam bio nasred ulice i tačno je po glasu čuo da se nešto dešava jer ja nikada nisam pio, pušio ili drogirao se.

Nakon toga usledila su brojna lekarska ispitivanja, pregledi i analize, a taj period ostavio je veliki trag u životu Dejana Milićevića, ali ga i naučio važnoj životnoj lekciji.

Foto: ATA images

 

 

- Odmah su znali da nije ni moždani ni srčani udar, već taj TGA sindrom. Zadržali su me nekoliko dana zbog ispitavanja i neko je javio da ležim na odeljenju za moždane udare i tako su krenule priče po medijima. Naravno da to nije istina, to je taj sindrom koji se desio usled opterećenja i bagovanja mozga, sve je trajalo 12 sati i nakon toga sam se potpuno osvestio. To se dešava samo jednom u životu. Pazite se i čuvajte svoje zdravlje, nemojte previše da opterećujete svoj mozak ni informacijama, ni slikama, ni buljenjem u telefon jer preopterećujete mozak koji ima svoju određenu memoriju i desiće vam se da je popunite, ne daj Bože da vam se desi isto ili slično kao meni- ispričao je Dejan.

(Kurir)

BONUS VIDEO: