Tačno pre godinu dana, sina čuvene autorke brojnih tekstova naših izvođača marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, ekipa hitne pomoći ga je u ranim jutarnjim u Tel Avivu pronašla u besvesnom stanju. 

Vest je u našim medijima izašla nedelju dana kasnije. 

Laću su nažalost, identifikovali po tetovaži krsta koju je imao na ruci.

 

Foto: ATA images

 

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje. Danas ćemo posetiti i njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - rekao je kompozitor za Kurir i otkrio da spas pronalazi u radu na novim projektima.

Aleksandar je otkrio da li ima nove informacije o Laćinoj smrti posle godinu dana: 

- Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi.

BONUS VIDEO: