Atraktivna voditeljka nedavno je rešila da otkrije svog novog živitnog saputnika, u kom je pronašla sve ono što je oduvek i tražila. Večnu ljubav, podršku i snagu. Sada je obelodanila čime ju je Dragan  "kupio", ali se osvrnula i na njen odnos sa potencijalnom svekrvom: 

- Brigom o meni. Važno mu je kako se osećam i da li mi je u toku dana teško. Žena koja ima ovakvu karijeru kakvu ja imam, ima mnogo izazova. Milion puta je lakše onim ženama koje su manje uspešne jer lakše da balansiraju. Dragan mi se našao pri ruci, on je moj zaštitnik. Moja ćerka Lea je pre nekoliko dana bila prehlađena, a Draganova majka ju je čuvala - rekla je ona pa dodala šta je to što Dragana čini posebnim i razlikuje od ostalih muškaraca: 

- Mnogo je jači, pre svega kao muškarac, zatim i kao biznismen. Organizovaniji je i spremniji da ženi poput mene pruži sigurnost.

Iako smo mislili da želi da stane na ludi kamen, Jovana je ipak rešila da neće: 

- Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije da su udam u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom "oparim" ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on "dopao šaka" ili kao što je meni "upala kašika u med" - kaže voditeljka i otkriva da li priželjkuje sina u 2024. godini:
- Ne, imaću sina, ali ne u sledećoj godini. Naredne godine sebi želim samo još veću karijeru, više novca, skupih stvari i putovanja. Sebi ću sina roditi tek oko 38. godine - izjavila je Jovana za "Informer". 

BONUS VIDEO: