Mihina supruga Arijana Mihajlović nedavno je otkrila nepoznate detalje o vezi srpskog stručnjaka i italijanskog kluba. Ona je ispričala koliko je Bolonja velikodušno postupila prema svom bivšem treneru Siniši Mihajloviću koji se posle borbe sa teškom bolešću upokojio 16. decembra 2022. godine.

- Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - otkrila je Arijana u razgovoru za "Il Mesađero".

Foto: Profmedfia

 

 

Neverovatan odnos imao je Siniša Mihajlović sa čelnicima kluba, igračima i navijačima.

- Bolonja je poseban grad koji nam je ušao u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav. Nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima.

 

 

U Seriji A u nedelju od 12.30 časova na programu je derbi između Lacija i Bolonje u Rimu. Dva kluba za koja je mnogo bio vezan Siniša Mihajlović.

- Biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbalu od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao simpatizeri Bolonje - istakla je Arijana Mihajlović.

(Kurir)

BONUS VIDEO: