Mame i tate se trude da svojim mališanima za vrtić spakuju sve što je potrebno. Ponekad u tome i pogreše, barem ako je sudeći prema rečima bivše medicinske sestre iz vrtića, koja je nedavno otkrila zašto nije pametno da mališani nose igračke sa sobom.

Međutim, izgleda da roditelji greše i u tome kako oblače dete, pa je vaspitačica Sara Anđela na TikToku odlučila da im na to ukaže.

"Molim vas, prestanite da šaljete decu u vrtić u ovim stvarima", naslovila je ona video, a zatim objasnila u čemu je problem.

Prva stvar koja joj smeta je to što roditelji mališanima oblače pantalone na tregere. Razlog zašto joj to smeta jer je teško skinuti ih, pa im otežava posao menjanja pelena ukoliko ih dete još uvek nosi.

"Predugo traje da ih skinemo", kaže Sara u videu, ali dodaje da su ove pantalone problemi za decu, koja često ne umeju sama da ih otkopčaju, pa im je potrebna pomoć kada idu u toalet.

Još jedna stvar koju ova vaspitačica ne voli je to što roditelji šalju decu u vrtiću čarapicama koje nemaju gumu odozdo, pa se mališani često poklizaju i padnu, što bi moglo da ima i posledice.

"Ove čarape su uzrok brojnih padova", upozorila je Sara.

Mlada vaspitačica istakla je da ne voli ni kada mame i tate decu pošalju u vrtić u beloj odeći ili u nekom "posebnom autfitu", skupocenoj odeći. Razlog za to je, ističe ona, što se deca lako isprljaju dok se igraju.

NJen video je privukao dosta pažnje – pregledalo ga je više od milion i po ljudi, a ima i više stotina komentara.

"Ne podnosim kada ih pošalju u farmerkama. Ne mogu da otkopčaju dugme kada žele da idu u toalet", dodao je neko u komentarima.

"Nikada neću razumeti zašto tako malu decu pošalju u vrtić u beloj odeći jer kada dođu da ih uzmu iz vrtića, to više nije bela odeća i onda se žale kako im je dete prljavo", složili su se u komentarima.

(Yumama)

BONUS VIDEO: