Ema Cepter je Filipova usvojena ćerka. Ima 23 godine i privlači pažnju javnosti svojim provokativnim stajlinzima i luksuznim destinacijama širom sveta na koje često odlazi. 

Ema u jednom danu poseti više destinacija. Recimo ode do Pariza, pa zatim u Monte Karlo, a posle toga u London. 

Najčešće posećuje destinacije na Azurnoj obali, a omiljeni joj je Monte Karlo koji je jedno od najbogatijih mesta u Evropi. Putuje privatnim avionom. 

 

 

Kuća u kojoj živi je toliko luksuzna da je čak i najmanja prostorija sa njenih slika veća od stana prosečnog Srbina.

Vrlo malo se zna o Eminom životu, studira u Londonu psihologiju i ima momka. 

Filipova supruga, Madlena je jednom prilikom otkrila kako se Ema uselila u njihov život: 

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo. 

 

Ona je opisala kakva je Ema u biti: 

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Imperija Filipa Ceptera proširena je na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dve stotine hiljada ljudi. Kompanija mu donosi oko milijardu evra profita godišnje.

- Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svako ko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Dešava se i da spavam u njima - istakao je on jednom prilikom za "Lepotu i zdravlje"

BONUS VIDEO: