Sloboda je objavila sliku sa majkom Milicom, a može se pretpostaviti da su njih dve bile, što se kaže "u gradu", ali čak i sa ovakvom fotkom, može se videti od koga je glumica nasledila lepotu.

Ona je samo dodala nekoliko emotikona u objavu bez objašnjenja, ali su zato komentari bili pozitivni i puni komplimenata za majku i ćerku.

"Veličanstvena majka rodila tri veličanstvene duše lepote anđela. Boba je slika svoje majke", "Majka, ona te čuva ona te prati, i svaki tvoj korak blagosilja lepim rečima...", "Prelepe", "Predivno"...

Milica je u braku sa Draganom dobila tri ćerke - Slobodu, Draganu i Mirjanu. Svi su zajedno živeli u Leskovcu.

Dragan Mićalović je bio naš uspešni pozorišni, televizijski i filmski glumac, a iza sebe je ostavio veliki broj uloga za koje je bio i nagrađivan. Bio je stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu. Preminuo je iznenada 2017. godine u 68. godini.

Inače, treća sestra Mićalović, Mirjana nije glumica, ali o njenom životu se po prilično zna.

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krneula je nekim 'normalnim' putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - otkrila je svojevremeno Dragana.

Foto: ATA images

 

 

I zaista, Mirjanin život može se okarakterisati kao svakodnevniji od života sestara glumica. Ipak, sa Slobodom se sigurno odlično razume u jednoj stvari - roditeljstvu. Baš kao i poznata glumica, Mirjana takođe ima dve ćerke i srećno je udata. Upravo devojčice danas najbolje povezuju sve tri sestre, budući da Dragana, koja im za sada 'kvari' prosek sa porodičnim statusom, obožava da pričuva svoje sestričine i da sa njima provodi kvalitetno vreme.

BONUS VIDEO: