Слобода је објавила слику са мајком Милицом, а може се претпоставити да су њих две биле, што се каже "у граду", али чак и са оваквом фотком, може се видети од кога је глумица наследила лепоту.

Она је само додала неколико емотикона у објаву без објашњења, али су зато коментари били позитивни и пуни комплимената за мајку и ћерку.

"Величанствена мајка родила три величанствене душе лепоте анђела. Боба је слика своје мајке", "Мајка, она те чува она те прати, и сваки твој корак благосиља лепим речима...", "Прелепе", "Предивно"...

Милица је у браку са Драганом добила три ћерке - Слободу, Драгану и Мирјану. Сви су заједно живели у Лесковцу.

Драган Мићаловић је био наш успешни позоришни, телевизијски и филмски глумац, а иза себе је оставио велики број улога за које је био и награђиван. Био је стални члан ансамбла Народног позоришта у Лесковцу. Преминуо је изненада 2017. године у 68. години.

Иначе, трећа сестра Мићаловић, Мирјана није глумица, али о њеном животу се по прилично зна.

- Она је завршила музичку академију, а ради у ЕПС. Крнеула је неким 'нормалним' путем, има две девојчице. У нашој кући су три ћерке, имам четири сестричине, немамо ниједног дечака - открила је својевремено Драгана.

Фото: АТА имагес

 

 

И заиста, Мирјанин живот може се окарактерисати као свакодневнији од живота сестара глумица. Ипак, са Слободом се сигурно одлично разуме у једној ствари - родитељству. Баш као и позната глумица, Мирјана такође има две ћерке и срећно је удата. Управо девојчице данас најбоље повезују све три сестре, будући да Драгана, која им за сада 'квари' просек са породичним статусом, обожава да причува своје сестричине и да са њима проводи квалитетно време.

БОНУС ВИДЕО: