Poznata atletičarka Ivana Španović i fitnes instruktor Marko Vuleta bili su u braku od 2021. godine do 2023. godine. Marko se posle razvoda preselio u Dubai, a Ivana je ostala u stanu u Novom Sadu. 

Par se vrlo često oglašavao iz njihovog tada toplog doma. 

Bazen, bela garnitura, ogromni mermerni sto, radni prostor, velike vitrine, sve smo to mogli da vidimo u njihovim nekadašnjim objavama.

 

 

Marko se posle razvoda oglasio uz navode šta je pogrešio i šta je moglo biti bolje: 

- Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki nisu ipak sitni, provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj -b io je emotivan, a onda pokazao kako vežba u Emiratima: 

- Magija koju tražite krije se u aktivnostima koje izbegavate - poručio je on u opisu jedne objave. Marko je bio u punoj snazi tako da nema sumnje da mu život na Bliskom Istoku itekako prija. 

 

 

Ivana se oglasila posle razvoda ističući da ne želi da porekne ljudske kvalitete jednog i drugog i da im je potrebno vreme da se oboje vrate svojim obavezama pošto je to za njih bio vrlo emotivan period. Marko se nije oglašavao povodom razvoda: 

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: