Naime, Poli je objavila video pod nazivom "Zašto mrzim Srbiju?".

Snimak počinje tako što se Ruskinja šminka, ali ništa ne izgovara, što je mnogima bilo čudno, jer nije dala odgovor gorepomenuto pitanje.

Video je veoma brzo postao viralan, a komentari su se samo nizali.

"Ne shvatam. Zašto ćutiš?", "Super, mrziš nas, a nemaš objašnjenje", "Maca pojela jezik? Reci sada, pa da ti objasnimo zašto ne treba nas mrziš", bili su samo neki od komentara.

Poli se na ovakve komentare nije oglašavala, ali je ispod jednog napisala: "Pametan dečko".

 

@polinaafa Best explanation for best country🤍 Do you agree with me?? Ig: polinaafa #fypシ #trending #fyp #balkantiktok #serbia #balkan #belgrade ♬ I Put A Spell On You - Nina Simone

 

Naime, jedan momak je ispod njenog videa napisao da Poli zapravo ne mrzi Srbiju, te zbog toga ćuti sve vreme u toku videa, jer razlog ne postoji.

"Lepotice, ne igraj se ovako s našim osećanjima", pisalo je u nastavku komentara.

Inače, domaći mediji su već pisali o ovoj Ruskinji, koju je, kako sama kaže, oduševila prestonica Srbije.

- Došla sam u Beograd na nedelju dana sa majkom, ali sam onda shvatila da sam se zaljubila u grad - napisala je Ruskinja Polina koja je, navodno, mesec dana nakon prve posete Srbiji, septembra 2022. godine sa svega 1.000 evra u novčaniku odlučila da se ponovo vrati i tu i ostane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli (@polinaafa)

 

Ova 21-godišnja Ruskinja koja se na društvenim mrežama potpisuje kao Polina, podelila je svoju priču kako je dospela u Beograd i zbog čega se odlučila na trajno preseljenje u Srbiju. Iako su se, kako tvrdi roditelji protivili njenoj odluci, ljubav prema našoj zemlji je pobedila.

- Kako i zašto sam se iz Rusije preselila u Srbiju? - napisala je ona u opisu svog videa na TikToku. A onda i objasnila samu odluku.

- Avgusta 2022. sam u Beograd došla sa majkom na nedelju dana, ali sam onda shvatila da sam se zaljubila u grad. Kada sam se vratila kući rekla sam roditeljima da želim da se preselim u Beograd. Na prvu, oni su bili protiv toga jer su bili zabrinuti. Ali kada ja želim nešto, ništa me ne može zaustaviti. Za tri dana spakovala sam kofer, uzela 1.000 evra i krenula. 1.000 evra za preseljenje u drugu državu, da ludo! - napisala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli (@polinaafa)

 

Kako je navela, kada je septembra 2022. stigla, prvi dan bio joj je zastrašujuć.

- Samo zamislite moj prvi dan. Imam 19 godina, sama sam u stranoj zemlji, bez interneta. Taksi me je prevario sa cenom, ne znam gde mi je apartman, napolju je hladno, a ja u šortsu i majci... - otkrila je Polina tada.

Kako je navela, da bi plaćala apartman morala je odmah da počne da radi. Iako bi joj kaže, roditelji sigurno slali novac, želela je potpuno da se osamostali, tako da je, kao poznavalac baleta, počela u jednoj baletskoj školi, kasnije u plesnom studiju, a onda na kraju radila i u joga studiju.

Polina je navela da je počela da uči srpski jezik, ali i da je od prvog dolaska u Beograd zaljubljena u srpsku istoriju, arhitekturu, prirodu ali i srpske muškarce.

 

 

- Volim Beograd više nego bilo koji grad na svetu - kaže ona.

Takođe, ova 21-godišnjakinja je u svom videu objasnila i koje su to stvari koje su je šokirale u Beogradu, ali pozitivno.

- Ovde ima toliko porodica sa dva roditelja, u Rusiji 70 posto porodica je razvedeno, i 40 posto dece raste bez očeva. Takođe u Srbiji sam videla mnogo očeva koji se igraju i šetaju sa svojom decom, u Rusiji to ne možete videti jer samo majke brinu o deci. Ovde je veoma često da imate te neke male razgovore sa ljudima koje ne znate. Rusi prosto nemaju to, možda kažemo "ćao" i to je to - objasnila je ona, te zaključila da se u Srbiji zaista oseća kao kod kuće.

BONUS VIDEO:

(Blic žena)