Vest da se Dušan Vlahović nedavno pomirio sa bivšom devojkom Vanjom Bogdanović, odjeknula je kao bomba nakon što se par sreo na Ibici, gde su obnovili ljubavne zavete.

Foto: M. V.

 

 

Naime, njihov dvoje su bili kratko zajedno pre pet godina, međutim, varnice su ponovo sevnule nakon iznenadnog susreta. Zanimljivo je da je Vlahović već imao devojku sa kojom je rešio da napravi pauzu. Baš tada, sreo je bivšu ljubav i obnova romanse je mogla da počne.

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku - pričao je izvor blizak Dušanu letos i dodao:

Foto: Instagram printskrin/vlahovicdusan

 

 

- Bio je na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Iznajmili su jahtu, na koju su "privodili" mnoge lepotice. Pred kraj odmora, Dušan je na plaži video Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu.

Već nekoliko puta su obnavljali romansu

- Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici - ispričao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRARRI (@atelier.mirarri)

Vlahovićevi roditelji oduševljeni su zbog toga što se pomirio sa Vanjom i nadaju se da će njihova ljubav ovoga puta pobediti sve izazove.

Obasipa je luksuzom

Dušan je Vanju odveo u Pariz, gde prema saznanjima Kurira odsedaju u najskupljem hotelu, a čini se da mladi fudbaler ne žali kada je ona u pitanju, te da je spreman da da sve samo da nju usreći.

BONUS VIDEO: