Glumac Miloš Petrović Trojpec je privukao pažnju javnosti svojim glumačkim talentom, ali i detaljima iz privatnog života koji su krajnje nesvakidašnji.

Među pričama iz njegovog detinjstva i odrastanja, našla se i ona najvažnija - kako je odlučio da upiše glumu.

Priznao je da je bio potpuno nezainteresovan za školovanje i da je želeo da pauzira godinu. Tačnije, da "odmori" godinu dana po završetku srednje, pa tek onda da nastavi dalje. Međutim, roditelji su odigrali ključnu ulogu i zbog njih je otišao na prijemni na FDU. Međutim, nije uspeo da se upiše i na kraju je završio glumu na  Akademiju lepih umetnosti 2009. u klasi Nebojše Bradića i Andreja Šepetkovskog.

Foto: ATA images

 

 

- Ja se nisam bavio time (školovanjem). Misli su mi bile na potpuno drugoj strani. Između ostalih papira koji se predaju na prijemnom piše se i mala biografija. Naravno, ja to nisam pisao, i moja majka, genijalna, mi napiše biografiju. Ona je u post skriptumu (P. S.) napisala: "Ja znam da vi ovde primate ljude sa vezom, ali ja se uzdam u svoje kvalitete". Ja to nisam pročitao nikad. Zamisli to, ti hoćeš da upišeš neki fakultet i napišeš u PS-u, u svojoj biografiji da ti znaš da su to prevaranti. Potpuno suluda situacija - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž", a potom opisao i reakciju Dragana Petrovića Peleta koji je tada bio u komisiji i na tu konstataciju je odgovorio pitanjem, oštrim i pomalo besnim:

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

- Posle pet sati sam izašao na scenu. U međuvremenu sam zaspao i oni me bude. Ja sav krmeljiv, izlazim, gledam gde je scena i Dragan Petrović Pele je tada bio glavni u komisiji i rekao mi je: "Prvo, odakle vama saznanje da mi primamo sa vezom?! Napisali ste u biografiji da znate da mi primamo ljude sa vezom". Meni samo kreće da radi mozak: "Aha, to je biografija, to je Vesna nešto pisala, šta god da je napisala imam dve opcije. Da slegnem ramenima i ostanem dosledan 'svojoj' biografiji ili da kažem: 'Mama mi je to pisala, nemam pojma šta je napisala!'" I ja naravno izaberem da ne kažem, jer bi to bila veća sramota - ispričao je Trojpec u emisiji "Bindž".

Kako se ova priča završila možete pogledati u videu ispod teksta, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju sa Milošem Petrovićem Trojpecom OVDE.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...