- Šta mi ti sad govoriš? Šta ti hoćeš? Ne izlazi odavde, krmačo debela. Ku**o raspala! Tebe ne moram trpeti, zadavio bih te kao mačku. Ja ću ti oterati u grob ove razboljene - podivljao je Car, a potom je ispolivao Miljanu.

- Gde si ti krenuo? Voleo bi da budeš kriminalac - rekla mu je Miljana.

- Dođi da te ja ugasim brzopotezno, protivpožarnim aparatom - nastavljao je Filip, pa zadimio celu kuću.

Inače, Miljana trenutno prolazi kroz težak period. Ona je u toku sinoćnjeg programa progovorila je o trenutnoj situaciji njenog dečka Lazara Čolića Zole koji je našao novu devojku, atraktivnu ukućanku - Nevenu Savić.

- Za mene su oni u vezi od utorka. Bila sam kod psihijatra, rekao mi je da svoje emocije moram da ispoljim, od utorka do sad sam spavala šest sati. Ne mogu da verujem, o pokojnicima sve najlepše. On je sa mnom bio iz koristi. Trudila sam se da mu pomognem u svemu i da dobijem onog Zolicu za kog sam se borila. Jako se loše osećam, razočarana sam u svoj izbor. Slepo sam verovala prevarantu, koji me je na sve moguće načine upropastio. Znate u kakvom sam stanju prethodnih godinu dana psihički, nisam stabilna. Skrhana sam. I dogodilo mi se da čovek za koga sam sve dana, uvek me je sumnja ubijala. On nije kriv, on je čovek koji ne voli ni sam sebe. On ne može nikoga da voli. Davala sam šansu, mislivši da je to glavni problem koji on ima opravdavajući to. Kada je rešio 80 odsto dugova šutnuo me kao kuče, ostavio me u ovakvom stanju. U nedelju smo imali odnose, nezaštićene. Nikada me nije voleo, uvek je slušao druge ljude. NJemu je potreban jedan Bane Čolak nebitan u ovoj priči. Ja sam žrtva lošeg izbora. On je muška ku*va, a ona ženska - pričala je Miljana kroz suze.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".