Danas vam predstavljamo muškarca rođenog u znaku Škorpije. Veoma su komplikovani, intenzivni, a seks im je na prvom mestu. Ukoliko se ovde ne poklopite recite zbogom celoj priči.

Pored ovoga mogu biti veoma misteriozni, tako da ih nikada do kraja ne možete dokučiti, osim ukoliko oni sami to ne dozvole. 

Muškarac Škorpija obrnuće vam život pun krug, sa njim će vam uvek biti uzbudljivo i zanimljivo, kako u krevetu, tako i van njega.

Foto: Profimedia

 

Međutim, kako i kod svih ostalih znakova, valjalo bi da obratite pažnju na nekoliko stvari. 

Škropije mogu biti nepodnošljivo ljubomorne i posesivne. Pored ovoga su vrlo opsesivne i paranoične, tako da se može dogoditi da posle izvesnog vremena počnu da vas prate na društvenim mrežama i da gledaju vaše fotografije, šta ste lajkovali na Instagramu i ko je vama lajkovao fotografije.

Foto: Profimedia

 

Nemojte se iznenaditi ako pokuša da pristupi vašem telefonu i porukama koje dobijate. Ukoliko mu se samo malo zamerite, biće spreman da vas podseti i na najmanju sitnicu koju vam je zamerio tokom veze. Ukoliko raskinete, verovatno više nikada nećete čuti za njega, ne računajte na prijateljski kraj.

Kada je reč o pozitivnim stvarima vezanim za Škorpije, u početku vas neće pustiti previše blizu sebi i verovatno neće biti spreman da se otvori. Međutim ukoliko steknete njegovo poverenje, neće biti problema. Veoma su odani, verni, strastveni i kreativni kada je u pitanju žena koja im se dopada. Na njega uvek možete da se oslonite i računajte da će vam čuvati leđa i kada ste u pravu i kada niste. 

Partnerke koje im najviše odgovaraju rođene su u znaku: Bika, Ribe i Device. 

BONUS VIDEO: