Devica

"Device jednostavno ne mogu da prihvatiti ništa manje od savršenstva", objašnjava astrolog, vidovnjakinja i duhovni trener Tara Benet. I neće oklevati da prigovaraju na sve dok se ne složite s njima i učinite stvari na ‘pravi’ način. Astrolog Lisa Bareta: "Svađaju se na vrlo hladan način koji može da bude zastrašujuć. Znaju kako da pokrenu nekoga fokusirajući se na njihovu nesigurnost".

Blizanci

Oni možda jesu najdruštveniji horoskopski znak, ali njihova pričljiva, brzo razmišljajuća priroda znači da uživaju u nadmudrivanju sa ​​drugima. "Blizanci imaju neverovatnu sposobnost povezivanja tačkica na licu mesta, zahvaljujući svim beskorisnim informacijama koje se magično pohranjuju u njihovim umovima", primećuje astrolog Ryan Markuart. Bareta kaže da će čak i "izbaciti neki trač" samo zato što "vole verbalno nadmetanje".

Vodolija

"Vodolije su pametnjakovići zodijaka", primjećuje Benet, i nemaju mnogo tolerancije prema onima koji ne dele njihovo znanje i mišljenja. "Kad vjeruju u nešto, gotovo je nemoguće promeniti mišljenje", objašnjava. "Oni su strašni protivnici, uvek citiraju stručna mišljenja i naoružani su istraživanjima kako bi poduprli svoje argumente". Baretta upozorava da vas Vodolije takođe "neće pustiti sve dok vam ne približe njihov način gledanja na stvari".

Foto: Profimedia

 

Strelac

Poput Vodolija, Strijelac se čvrsto drži svojih uvjerenja. Međutim, za ovaj znak to se ne svodi na podatke, već na "njihova životna iskustva", kaže Markuart. "Čak i ako imate činjenice, nauku ili akademsku pozadinu o nečemu oko čega se svađate, Strelcima neće biti važno ako su iskusili kontradiktornu okolnost". Kao što Benet primećuje, Strelci su izrazito svetovni i puno putuju: "Često se čini da su radili sve i bili svuda, delujući kao oni koji sve znaju".

Lav

Lavovi su navikli da budu u središtu pažnje. Što se njih tiče, zabava ne počinje dok oni ne uđu u prostoriju — a ta vizija superiornosti može im se obiti o glavu. "Očekuju da se svi ugledaju na njih bez pitanja", kaže Benet. "Lavovi shvataju lično kada sumnjaju u njih i njihova će se ljutnja podići te će biti spremni za borbu". Bareta se slaže da će ovaj znak ‘napasti’ ako se ne slažete s njima ili se prema njima "ne ponašate sa dostojanstvom koje oni uvek očekuju". Postaviće vas na vaše mesto i neće ih biti briga ko je u blizini da to vidi. Zapravo, još bolje ako ima publike.

Ovan

Kao što Benet kaže, Ovnovi su "rođeni takmičari". Vole da budu glavni i retko priznaju poraz. "Pod vladavinom Marsa, planete rata, Ovan vam daje osećaj da hodate po razbijenom staklu kada se svađaju sa vama", kaže Markuart. "Čak i ako ste 100 posto u pravu, znate da morate biti oprezni s načinom na koji predstavljate svoju stranu argumenta - u suprotnom bi ih lako moglo aktivirati poput tempirane bombe". Bareta dodaje: "Slediće vas iz sobe i nastaviti da se raspravljaju danima dok konačno ne mahnete zastavom predaje".

BONUS VIDEO: