Девица

"Девице једноставно не могу да прихватити ништа мање од савршенства", објашњава астролог, видовњакиња и духовни тренер Тара Бенет. И неће оклевати да приговарају на све док се не сложите с њима и учините ствари на ‘прави’ начин. Астролог Лиса Барета: "Свађају се на врло хладан начин који може да буде застрашујућ. Знају како да покрену некога фокусирајући се на њихову несигурност".

Близанци

Они можда јесу најдруштвенији хороскопски знак, али њихова причљива, брзо размишљајућа природа значи да уживају у надмудривању са ​​другима. "Близанци имају невероватну способност повезивања тачкица на лицу места, захваљујући свим бескорисним информацијама које се магично похрањују у њиховим умовима", примећује астролог Рyан Маркуарт. Барета каже да ће чак и "избацити неки трач" само зато што "воле вербално надметање".

Водолија

"Водолије су паметњаковићи зодијака", примјећује Бенет, и немају много толеранције према онима који не деле њихово знање и мишљења. "Кад вјерују у нешто, готово је немогуће променити мишљење", објашњава. "Они су страшни противници, увек цитирају стручна мишљења и наоружани су истраживањима како би подупрли своје аргументе". Баретта упозорава да вас Водолије такође "неће пустити све док вам не приближе њихов начин гледања на ствари".

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Попут Водолија, Стријелац се чврсто држи својих увјерења. Међутим, за овај знак то се не своди на податке, већ на "њихова животна искуства", каже Маркуарт. "Чак и ако имате чињенице, науку или академску позадину о нечему око чега се свађате, Стрелцима неће бити важно ако су искусили контрадикторну околност". Као што Бенет примећује, Стрелци су изразито световни и пуно путују: "Често се чини да су радили све и били свуда, делујући као они који све знају".

Лав

Лавови су навикли да буду у средишту пажње. Што се њих тиче, забава не почиње док они не уђу у просторију — а та визија супериорности може им се обити о главу. "Очекују да се сви угледају на њих без питања", каже Бенет. "Лавови схватају лично када сумњају у њих и њихова ће се љутња подићи те ће бити спремни за борбу". Барета се слаже да ће овај знак ‘напасти’ ако се не слажете с њима или се према њима "не понашате са достојанством које они увек очекују". Поставиће вас на ваше место и неће их бити брига ко је у близини да то види. Заправо, још боље ако има публике.

Ован

Као што Бенет каже, Овнови су "рођени такмичари". Воле да буду главни и ретко признају пораз. "Под владавином Марса, планете рата, Ован вам даје осећај да ходате по разбијеном стаклу када се свађају са вама", каже Маркуарт. "Чак и ако сте 100 посто у праву, знате да морате бити опрезни с начином на који представљате своју страну аргумента - у супротном би их лако могло активирати попут темпиране бомбе". Барета додаје: "Следиће вас из собе и наставити да се расправљају данима док коначно не махнете заставом предаје".

БОНУС ВИДЕО: