Данас вам представљамо мушкарца рођеног у знаку Шкорпије. Веома су компликовани, интензивни, а секс им је на првом месту. Уколико се овде не поклопите реците збогом целој причи.

Поред овога могу бити веома мистериозни, тако да их никада до краја не можете докучити, осим уколико они сами то не дозволе. 

Мушкарац Шкорпија обрнуће вам живот пун круг, са њим ће вам увек бити узбудљиво и занимљиво, како у кревету, тако и ван њега.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, како и код свих осталих знакова, ваљало би да обратите пажњу на неколико ствари. 

Шкропије могу бити неподношљиво љубоморне и посесивне. Поред овога су врло опсесивне и параноичне, тако да се може догодити да после извесног времена почну да вас прате на друштвеним мрежама и да гледају ваше фотографије, шта сте лајковали на Инстаграму и ко је вама лајковао фотографије.

Фото: Профимедиа

 

Немојте се изненадити ако покуша да приступи вашем телефону и порукама које добијате. Уколико му се само мало замерите, биће спреман да вас подсети и на најмању ситницу коју вам је замерио током везе. Уколико раскинете, вероватно више никада нећете чути за њега, не рачунајте на пријатељски крај.

Када је реч о позитивним стварима везаним за Шкорпије, у почетку вас неће пустити превише близу себи и вероватно неће бити спреман да се отвори. Међутим уколико стекнете његово поверење, неће бити проблема. Веома су одани, верни, страствени и креативни када је у питању жена која им се допада. На њега увек можете да се ослоните и рачунајте да ће вам чувати леђа и када сте у праву и када нисте. 

Партнерке које им највише одговарају рођене су у знаку: Бика, Рибе и Девице. 

БОНУС ВИДЕО: