Tramp koji se pojavio pred sudom optužuje se da je falsifikovao poslovna dokumenta kada je glumici iz fimova za odrasle Stormi Danijels preko svog advokata platio 130.000 dolara da ne bi javno govorila o njihovoj navodnoj aferi koja se dešavala u vreme dok je već bio oženjen Melanijom Trampom i to nije jedina afera koja je portesla njihov brak koji traje od 2005. godine.

Foto: Tanjug/AP

 

Donald Tramp je sve optužbe negirao, rekavši da su one politički motivisane. Tužilaštvo tvrdi da je Tramp falsifikovanjem dokumenata hteo i da spreči uticaj tih papira na izbornu kampanju 2016. godine.

Prema rečima tužilaštva, Tramp je preko svog tadašnjeg advokata Majkla Koena platio 130.000 dolara Stormi Danijels čije pravo ime glasi Stefani Kliford. Taj novac je u poslovnim knjigama zaveden kao troškovi za advokata. Trampovi pravni zastupnici rekli su da je uplatio novac Danijels kako bi sebe, kompaniju i porodicu poštedeo javne sramote kao i da to nije imalo veze sa predsedničkom kampanjom.

Trampu je danas na sudu malo laknulo, jer sudija nije dozvolio da se pominje da je Melanija Tramp bila trudna tokom njegove navodne afere sa Plejboj zečicom Karen Mekdugal.

Foto: Profimedia

 

Melaninija osveta zbog afere Donalda Trampa sa Stromi Danijels?

Ta kontroverzna navodna veza Trampa i Stromi Danijels počela je godinu dana nakon venčanja poznatog para, dok je bivša slovenačka manekenka bila u drugom stanju. Bivši portparol Bele kuće Stefani Grejem rekla je autorki knjige "American Woman: Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden" Kejti Rodžers kako je Melanija reagovala na navodnu izdaju svog muža.

Prema njenim rečima, Melanija je namerno u jeku tog skandala, koji je buknuo mnogo godina kasnije, nakon što je Donald Tramp postao predsednik Amerike, odustala da ga prati na službenom putovanju u inostranstvo.

“Mislim da je bila ljuta na Trampa i htela je da bude malo ponižen time što ga ona nije pratila", rekla je Stefani Grejem.

U knjizi se navodi da je Melanija Tramo skrivala svoja prava osećanja dok se iza kulisa odigravala drama.

"Prva dama je htela da prense svoj bes predsedniku", dodala je Grejem. Predstavnik Melanije Tramp za štampu nije želeo da komentariše ovakve navode za Pages six.

Foto: Profimedia

 

Melanija Tramp tokom prethodne godine dugo nije bilo u javnosti, ali izvori trvde da je uz supruga i da će ga podržavati tokom njegove predsedničke kampanje za izbore 2024. kao i da je spremna da ponovo preuzme funkciju prve dame kako bi "ostavila trag u istoriji". Pojavila se nedavno sa njim na Floridi, a poslednje pojavljivanje iznova je pokrenulo glasine da ima problema u njihovom braku jer neki ocenjuju da nije želela da ga drži za ruku.

Tramp strahovao da će ga Melanija ostaviti

Kada se 2018. godine pisalo o aferi Donalda Trampa i glumice u filmovima za odrasle Stormi Danijels, obistinila se noćna mora bivšeg američkog predsednika, njegova supruga Melanija Tramp saznala je sve.

Besna Melanija Tramp provela je nekoliko noći u otmenom hotelu u Vašingtonu kako bi se držala dalje od Bele kuće kada su se pojavile vesti da je tadašnji američki predsednik platio Stormi Danijels za ćutanje o njihovoj vezi na jednu noć.

To je upravo ono čega se Donald Tramp plašio kada je 15 meseci pre toga navodno platio Stomi 130.000 dolara, rekao je izvor blizak bivšem predsedniku.

Foto: Profimedia

 

"Tramp je bio izvan sebe od straha da će Melanija saznati detalje njegove diskrecije – diskretnosti sa porno zvezdom ništa manje. Znao je kakve bi mogle da budu posledice i učinio bi sve što je mogao da to zataška", dodao je izvor za Daily mail.

Kada je "Volstrit žurnal" 2018. pisao o slučaju Danijels, Melanija Tramp nije imala dilemu, želela je da se odvoji od Bele kuće, pričalo se.

Intervju sa Stormi Danijels obavljen je 2011. a magazin je čuvao taj razgovor sedam godina. Ona je ispričala sve o susretu sa Trampom 2006. u hotelskoj sobi u kockarnici u Nevadi nakon dobrotvornog golf turnira slavnih. Danijels je napomenula da može da opiše intimne delove Trampa.

"Seks nije bio ništa posebno. Nije želeo da me veže lancima za krevet ili tako nešto. Bila je to jedna pozicija", rekla je Stormi i dodala da je to bilo najgorih 90 sekundi u njenom životu. Dodala je: "Definitivno mogu savršeno da opišem njegovo smeće, ako ikada budem morala".

Napomenula je da je Tramp bio oduševljen njome i da joj je rekao: "Kada možemo ponovo da se vidimo?".

Druga afera koja se pominje na sudu jeste navodno neverstvo sa Plejboj zečicom Karen Mekdugal. Sudiaj je dozvolio da tužilštvo iznese dokaze o Trampovoj kampanji iz 2016. u koordinaciji sa magazinom National Enquirerom, ali nije dopustio da se iznose nepristojni detalji navodne veze, piše Daily mail.

Mekdugal tvrdi da je imala desetomesečnu aferu i da je bila zaljubljena u Trampa između 2006. i 2007. godine. ada joj je plaćeno 150.000 dolara da ispriča svoju priču za National Enquirer, ali intervju nikada nije objavljen.