Fanovi belog sporta čuvenog Rafaela Nadala na terenu nisu videli od januara, a povreda kuka čini se ozbiljnijom nego što je iko očekivao. Uz hronične probleme koje godinama ima sa kolenima, veliki broj stručnjaka sumnja da će se ikad vratiti tenisu i 'konkurisati' za najveće trofeje, što nadaleko poznatog Španca ne sprečava da putuje i objavljuje nove fotografije - koje su baš podigle buru zbog njegovog izgleda.

Selfi napravio pometnju

Jedan selfi, na kom teniser nije ispao baš najreprezentativnije, počela je da kruži nekadašnjim Tviterom i da izaziva šaljive, pa čak i zlonamerne komentare.

 

 

Pojedini tviteraši su čak, u pokušaju ironije i humora, pisali da izgleda kao "drug koji je propao zbog droge".

Činjenica je da je se s godinama Nadalu kosa proredila i da su godine na licu ostavile bore, ali ako se pogledaju neke druge nedavne fotografije, jasno je da teniser sa Majorke, koji je osvojio čak 22 grend slem titule, samo loše ispozirao na onoj spornoj koju komentarišu svi od Tvitera i Tik Toka do Fejsbuka i Instagrama.

Foto: Profimedia

 

I dok njegova fotografija nesmetano putuje prostranstvima društvenih mreža, 37-godišnji teniser se uprkos nevernim Tomama priprema za povratak na veliku scenu, a prvi turnir na kom će nastupiti nakon višemesečne pauze biće onaj u Barseloni.