Jelena nije želela da joj drugi spremaju hranu za decu, već se trudi da im svako jutro sama pripremi ukusne obroke.

Iako retko kada govori o privatnom životu u javnosti ona je jednom prilikom otkrila šta je to što svojim mališanima priprema za doručak.

- Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas plus kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo, napisala je Jelena svojevremno i pokazala fotografiju doručka koji se priprema noć ranije, tako što se preko navedenih namirnica nalije kokosovo mleko, pokrije i ostavi da odstoji do jutra.

Foto: ATA images

 

 

Od malih nogu, dok je još bio beba, Jelena je Stefanu često spremala pire od banane i avokada, koje ponekad zasladi medom, javorovim sirupom, rogačem u prahu ili sirupom agave.

- Volim sve da spremim uveče, jer jer moj mališan jutranja ptičica puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta, govorila je Jelena svojevremeno.

Foto: Profimedia

 

 

Kao beba Stefan je u ishrani imao ribu i meso, ali onda su svi prešli isključivo na biljnu hranu, pa s dolaskom Tare odmah je situacija bila jasna - nema životinjskih namirnica u ishrani. I dan danas je tako.

Foto: Profimedia

 

 

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire, objasnila je Jelena jednom prilikom.

(Glossy)

BONUS VIDEO: