Jelena je otkrila da ne konzumira kafu, ali i ni na koji način ne unosi kofein u svoj organiam.

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom, navela je Jelena, pa dodala:

- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Foto: Profimedia

 

 

Jelena je drugom prilikom otkrila da je probala kafu, ali i alkohol kao i cigarete, a njen organizam nije dobro reagovao ni na šta od navedenog.

Foto: ATA images

 

 

- Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta, rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: