Jelena Đoković gostovala je jednom prilikom u jutarnjem programu RTS-a i tada se dotakla roditeljstva, vaspitanja dece, ali i odnosa sa svojim suprugom.

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo - započela je Jelena, koja je otkrila da se ona i Novak ne slažu uvek kada je vaspitanje njihove dece u pitanju.

Foto: V.Danilov/Tanjug/D.Milovanović/P.Milošević

 

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem, i to sve više i više.

Foto: ATA images

 

Jelena ističe da se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

vn20vpsm02scrbks