Pevač Nikola Rokvić krenuo je juče peške na put do Grčke i treba da pređe više od 1.000 kilometara.

Nikola je na svojevrsno hodočašće put Grčke krenuo sa humanim razlogom - da pomogne prevashodno deci oboleloj od raka.

Pevač se sada oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da je drugog dana hodočašća prešao 34 kilometara.

Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

Takođe, Nikola je svojim pratiocima pokazao i šta se desilo sa patikama nakon dva dana putovanja. Na slici se vidi kako se patike pevača "puše" od hladonoće.

Instagram printskrin/nikolarokvic

 

- Gde je dim, tu je i vatra - napisao je Nikola pored fotografije svojih patika.

Fotografije sa hodočašća Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Kako je izgledao prvi dan Nikolinog putovanja pogledajte na OVOM linku.

 Podsetimo, Nikoli je cilj da skupi 200.000 evra za renoviranje Dečje onkologije i kupovinu aparata za dijagnostivikovanje kancera mozga kod dece.

- Dragi ljudi, želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju pod nazivom "Porodica" koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice - kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci, a naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji.

Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostifikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela Dečje onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške put Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1.060 kilometara prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju, poručili su Nikola i njegova supruga Bojana Barović.