Dragana nije krila oduševljenje posle uručene nagrade i istakla da nije očekivala da će biti nagrađena: 

- Presrećna sam, pre svega moram da kažem... Dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije, i to organizacije koja je jedina zadužena za tako nešto i jedino zvanična kada su ovakve nagrade u pitanju. Ovo je nešto što nisam još očekivala... Evo, biću skromna, zaista nisam očekivala! Kažu da sam najmlađi dobitnik nagrade za nacionalnog estradnog umetnika Srbije za 2023. godinu! Šta reći - istakla je pevačica na samom početku razgovara za Republiku, zatim se osvrnula na temu razvoda:

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna i počastvovana jednom divnom karijerom.

Na društvenim mrežama je izašla informacija da je koncert Dragane Mirković otkazan u Novom Pazaru. Pevačicase nije oglašavala: 

- Iz tehničkih razloga, koncert Dragane Mirković, zakazan za 08. maj 2024. u Sportskoj hali Pendik, Novi Pazar, se otkazuje - glasilo je obaveštenje na jednoj Instagram stranici.

 

BONUS VIDEO: