Među njima našao se i pevač Sani Ibraimov sa suprugom Natalijom. Oni su bili u tolikoj neimaštini da sinu Dejanu nisu mogli da priušte slatkiše. 

- Bili smo toliko siromašni da smoki detetu nismo imali da kupimo. Iz kuće sam izlazio u jednom takvom razočaranju. Toliko sam bio u teškoj poziciji da kada bih na ulici našao 20 dinara, što je kao 200 dinara u današnjoj vrednosti, uzeo bih taj novac, otišao u prodavnicu i kupio hleb, mleko i smoki - priznao je Ibraimov u emisiji "Karte na sto".

Nedavno se porodila i ćerka Andrije Đoganija, Bakija, a tim povodom se oglasio i njegov prijatelj Sani koji je bio sastav grupe "Trik FX":

Sani je istakao da je iznenađen jer nije znao da je Bakijeva ćerka trudna, a nije ni saopštio da je postao deda: 

- Porodila se Bakijeva najstarija ćerka Anđela. Mi nju nismo videli dugo i baš smo iznenađeni jer ni mi nismo znali da je trudna. Upravo sada pričam sa Natom, ne znam da li imam njen broj telefona da je pozovem i da joj čestitam. Baki je čudan neki deda, nije se ni javio, niti nam je javio da je postao deda, čovek je katastrofa - istakao je Sani. 

Foto: ATA images

 

- Ne znam šta da kažem, uglavnom Natalija i ja, kao neko ko zna Anđelu od kako je bila mala, možemo da kažemo da nam je drago što je postala majka i jako smo srećni zbog nje. A da li je deda srećan zbog toga što je postao deda ne znamo jer se ne čujemo sa njim. Neka je dete živo i zdravo i neka živi sto godina i neka je Anđela živa i zdrava - zaključio je Ibraimov za domaće medije. 

BONUS VIDEO: