Godinama je važila za istaknutu estradnu umetnicu, a kada je ugledala dečaka koji je došao bez odeće na njen nastup, rešila je da mu pomogne. Ona je takođe imala teško detinjstvo i provela ga je u neimaštini: 

- Uvek sam imala empatiju prama ljudima koji nemaju, zato to sam ja odrasla u nemaštini. Pevala sam u jednom hotelu, sećam se, odavno je bilo... Stalno je dolazio jedan dečačić koji je bio go od glave do pete. Pitam šta je bilo, a on kaže: ''Uzela mi braća sve!'' Ja ga odvedem u robnu kuću i kupim mu sve od glave do pete. Sutradan opet dolazi go i bos... Ja ga opet odvedem i kupim garderobu. Trećeg dana, isto i tada pitam opet šta se dešava, a on odgovorio: ''Ajde kupi sad sve isto samo dva broja veće" -izjavila je Zorica Brunclik.

Pevačica se prisetila i najtužnijeg trenutka u njenom životu, dana kada je preminula njena majka. Tada joj je najveću podršku dao njen suprug Miroljub Anđelković Kemiš: 

- Teško sam podnela maminu smrt! On je bio sa mnom 24 sata. Ja sam samo želela da odem za mamom, bez obzira na decu... On je imao jednu vreću koja se kreće, jednog zombija. Tada nisam bila svesna toga. Tada sam izgubila moć govora... opada li mi je kosa... U jednom trenutku sam se tuširala i nisam bila svesna da mi cela kosa pada po telu, ugledala sam njega a on je samo rekao ''Bakice mnogo smo te voleli, ali nemoj da mi je uzimaš- rekla je Zorica sa suzama u očima.

U tom trenutku je Zorica došla sebi i nastavila da živi: 

- Tada sam se trgnula i shvatila. On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, u tim trenucima sam shvatila da je on čovek za mene- zaključila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

BONUS VIDEO: