Годинама је важила за истакнуту естрадну уметницу, а када је угледала дечака који је дошао без одеће на њен наступ, решила је да му помогне. Она је такође имала тешко детињство и провела га је у неимаштини: 

- Увек сам имала емпатију прама људима који немају, зато то сам ја одрасла у немаштини. Певала сам у једном хотелу, сећам се, одавно је било... Стално је долазио један дечачић који је био го од главе до пете. Питам шта је било, а он каже: ''Узела ми браћа све!'' Ја га одведем у робну кућу и купим му све од главе до пете. Сутрадан опет долази го и бос... Ја га опет одведем и купим гардеробу. Трећег дана, исто и тада питам опет шта се дешава, а он одговорио: ''Ајде купи сад све исто само два броја веће" -изјавила је Зорица Брунцлик.

Певачица се присетила и најтужнијег тренутка у њеном животу, дана када је преминула њена мајка. Тада јој је највећу подршку дао њен супруг Мирољуб Анђелковић Кемиш: 

- Тешко сам поднела мамину смрт! Он је био са мном 24 сата. Ја сам само желела да одем за мамом, без обзира на децу... Он је имао једну врећу која се креће, једног зомбија. Тада нисам била свесна тога. Тада сам изгубила моћ говора... опада ли ми је коса... У једном тренутку сам се туширала и нисам била свесна да ми цела коса пада по телу, угледала сам њега а он је само рекао ''Бакице много смо те волели, али немој да ми је узимаш- рекла је Зорица са сузама у очима.

У том тренутку је Зорица дошла себи и наставила да живи: 

- Тада сам се тргнула и схватила. Он је са мном боловао ту бол, максимално ми је помогао, у тим тренуцима сам схватила да је он човек за мене- закључила је певачица у емисији "Премијера, викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: