Unuka legende srpskog glumišta, Velimira Bate Živojinovića, Dina, udaje se sledećeg vikenda, prenose domaći mediji.

Batina unuka će, svom dugogodišnjem izabraniku Aleksi Đukanoviću, sudbonosno "da" izgovoriti u nedelju, 12. maja u Kragujevcu, odakle je mladoženja.

Dina, inače, nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od Batinih šestoro unučadi.

Foto: ATA images

 

 

Dini je svojevremeno uručena i diploma Diplomatske akademije u Beogradu.

- Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi s kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati. Hvala svima koji su bili uz mene u proteklom periodu, rekla je jednom prilikom Dina.

Foto: ATA images

 

 

Bata Živojinović je sa njom proveo poslednje trenutke svog života, a ona je o tome jednom prilikom i govorila:

- Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra, rekla je tada Dina.

Foto: V. Danilov

 

 

Podsetimo. nedavno su Batini posmrtni ostaci iz Aleje zaslužnih građana premešteni u selo Koraćica, gde glumac sada počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, a samom činu pristustvovala je i Dina.

(Informer)

BONUS VIDEO: